Junior Online Marketeer / Utrecht

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste junior online marketeer die ons team komt versterken! Vind je het leuk om bij verschillende klanten aan de gang te gaan? Naast het werk bij ons op kantoor zal je regelmatig naar klanten gaan om daar ter plekke ondersteuning te bieden. Als junior online marketeer leer je hier veel bij. Je krijgt ondersteuning van een zeer ervaren online marketeer en doet vooral veel kennis op vanuit de praktijk.

Je hebt interesse in de richting van marketing, communicatie of economie en je hebt je eerste werkervaring al opgedaan (liefst 1-2 jaar). Daardoor heb je een sterke basis opgebouwd op alle online marketing vlakken: zoekmachine optimalisatie (SEO) en kennis van Google Analytics, zoekmachine campagnes in AdWords (SEA), het opzetten van social media campagnes etc.

Je leert graag bij en vindt het leuk om de nieuwste ontwikkelingen van online marketing bij te houden. Je kunt zelfstandig werken en bent proactief. Je houdt van afwisseling en vindt het leuk om nieuwe contacten te leggen. Dat is nodig als je regelmatig aan het werk gaat bij verschillende klanten.

Jouw profiel:

  • Je bent een gezellige teamspeler
  • Gevoel voor taal en vormgeving
  • Uitstekende mondeling en schriftelijke vaardigheden
  • Ervaring met Photoshop en InDesign
  • Daarnaast beheers je de Nederlandse en Engelse taal mondeling en schriftelijkKennis en ervaring met WordPressKennis van PHP en Mailchimp is een pré
  • Kennis van Online Marketing is een pré
  • Kennis van Lightspeed is een pré

Voor deze functie krijg je een passend salaris aangeboden en ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je gaat werken in een ondernemende en enthousiaste werksfeer met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wil je meer weten over deze vacature, mail of bel dan naar 015-2045000, info@surfes.nl. Of stuur rechtstreeks je CV met motivatie.