Het einde van ISDN is in zicht!

Begin mei 2017 heeft KPN aangekondigd hun traditionele ISDN netwerk langzaamaan uit te faseren. Concreet betekent dit dat KPN vanaf 1 september 2019 stopt met analoge telefoonlijnen en ISDN pakketten.

Alternatieven voor ISDN

De basis voor een toekomstbestendige communicatieoplossing is een geschikte IP-verbinding. Vooral nu de uitfasering van ISDN van KPN is aangekondigd. Wij voeren voor u een gratis check uit om te bekijken welke verbinding het meest interessant is voor uw locatie en in uw situatie. Wanneer u beschikt over de juiste internetverbinding als basis, kunt u VOIP diensten eenvoudig naar wens toevoegen. Uiteraard is dit ook te combineren met IP-pin. Omdat we via onze partners ook expertise in huis hebben op het gebied van beveiliging kunnen we tevens uw doormelding van het alarm overzetten op alarmering over IP.

Hosted telefonie

Maakt u nog gebruik van traditionele telefonie? Overweeg over te stappen op hosted telefonie. Wij bieden middels diverse aanbieders ruime keuze aan mogelijkheden, met de nieuwste functionaliteiten. Flexibel op- en afschalen, beter bereikbaar en klaar voor de toekomst!