Wereld Back-up dag | 31 maart 2018

Je bestanden kwijtraken gebeurt vaker dan je denkt. Ben je weleens je telefoon, camera of tablet verloren? Je bestanden zouden niet weg zijn met een back-up. Eén klein ongeluk of één kleine fout kan alle belangrijke spullen waar je om geeft wissen.

Systeembeheerder | freelance

Stagair Online Marketing / Den Haag

Junior Online Marketeer / Utrecht

Gegarandeerd op de 1e pagina van Google?!

Vanuit eigen ervaring met zoekmachine optimalisatie (binnen twee maanden een nummer één positie, meer klanten én meer omzet) hebben wij besloten om deze dienst als IT makelaar te omarmen en ook bij onze eigen klanten aan te bieden.

Het einde van ISDN is in zicht!

Begin mei 2017 heeft KPN aangekondigd hun traditionele ISDN netwerk langzaamaan uit te faseren. Concreet betekent dit dat KPN vanaf 1 september 2019 stopt met analoge telefoonlijnen en ISDN pakketten.

Stagiair(e) commercieel medewerker

Ben jij op zoek naar een stage waar je elke dag iets nieuws kunt leren? Lijkt het je leuk om commerciële ervaring op te doen in een dienstverlenend IT bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

Vijf tips om je werkplek schoon te houden!

Hap, slik, pech Echt voorkomen dat computer­apparatuur vuil wordt, is bijna niet te doen. Wat in elk geval helpt, is niet eten bij of boven de computer. Dat scheelt de onvermijdelijke kruimels die in het toetsenbord belanden en langzaam maar zeker de boel kunnen blokkeren. Vooral bij een laptop is dat belangrijk, omdat ze makkelijk […]

Surfes is vanaf nu ook erkend leerbedrijf

Met trots mogen wij vermelden dat vanaf heden Surfes de status ‘Erkend leerbedrijf’ heeft gekregen. Dit past in onze strategie om met een jong team onze ICT diensten aan te willen bieden, op onze eigen unieke wijze.

Lees meer